MINDFULNESS 

- Forløb for psykisk sårbare mennesker

Her kan du se vores folder om mindfulnessforløb særligt målrettet psykisk sårbare. Der kører ikke noget hold pt, men kontakt os gerne hvis du vil høre mere om hvornår der er holdstart igen.

 

Konsulentydelser

Stoa Gruppen har gennem en årrække leveret konsulentydelser som organisationsudvikling, ledelsesudvikling, rådgivning m.m. til både private og kommuner, enkeltindivider og organisationer. I 2016 lagde vi disse ydelser over i mere specialiserede virksomheder, der går under det fælles navn Mind-.

Læs mere om disse under fanerne til venstre.

Foredrag, workshops & rådgivning

Fra MindResult leverer vi også foredrag, workshops, rådgivning m.m. indenfor vores ekspertise omkring spiseforstyrrelser, personlighedsforstyrrelser og skizofreni, samt om arbejdet med mennesker med disse lidelser. Du er altid velkommen til at kontakte os om at komme og afholde en dag hos jer.

 Ledelse på kanten

 

 

 

 

 

 

På Folkemødet på Bornholm 2017 holdt vi oplæg om Ledelse på kanten og om hvordan man på forskllige måder kan bruge sig selv i arbejdet som leder af et opholdssted.

Temadage

Vi afholder løbende både interne og åbne temadage om de områder vi arbejder med. I år 2016 handlede vores eksterne temadag om spiseforstyrrelser. Vores næste åbne temadag er pt i støbeskeen, så den vil du snart kunne læse mere om.

 Temadag om spiseforstyrrelser

I efteråret 2016 afholdt vi temadag om spiseforstyrrelser.

  STOA KONSULENTER · SMEDEBAKKEN 6 · TØNNING · 8740 BRÆDSTRUP · TLF. 86 52 07 84 · STOA@STOA.DK  
  Copyright 2010-2012: Stoa gruppen. CMS hjemmeside: Tao Design