Kurser

Hvis du selv, eller kolleger i en afdeling i din organisation, oplever at mangle kendskab til de dynamikker der er på spil, i arbejdet med at hjælpe mennesker med svære sindslidelser, er I velkomne til at kontakte os om at lave et oplæg, fyraftensmøde eller en workshop om en særlig problematik.

Vi kommer gerne til jer, og stiller også gerne kursusfaciliteter til rådighed.

Læs mere under konsulenter her på siden eller på siden for vores konsulentafdeling, MindResult.

 

Til socialrådgivere og sagsbehandlere

Du er som sagsbehandler altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl om hvilken indsats der er den rette for en bestemt borger indenfor vores målgruppe.  

I Stoa Gruppen er vi meget opmærksomme på, hvor stor betydning det har for borgeren, at de mennesker, der hjælper, støtter, behandler og træffer afgørelser har et godt samarbejde. Derfor er det vigtigt for os at du som sagsbehandler føler, at du roligt kan overlade behandlingsansvaret til os.

Du kan være sikker på, at vi vil informere dig, når det er påkrævet, og vi er behjælpelige med udarbejdelse af handleplaner og status. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi tager os altid tid til en ekstra telefonsamtale eller et møde.

  STOA UDGÅENDE TEAM · MØLLEGADE 8B · 8660 SKANDERBORG · TLF. 86 52 07 84 · STOA@STOA.DK  
  Copyright 2010-2012: Stoa gruppen. CMS hjemmeside: Tao Design